Despre noi Restaurant Mirador


Bine ati venit la Restaurantul nostru!

 

Cand vine vorba de restaurant, nu exista un loc in Bucuresti in care sa te simti mai “acasa” ca la Mirador, unde intreaga atmosfera este binevoitoare, calda si primitoare, insa adunate laolalta cu delicatete, rafinament, bun-gust.

Situat in partea de sud a Bucurestilor, la 15 min de centrul capitalei, Mirador este un adevarat foisor, un punct de reper al seriozitatii, continuitatii si stabilitatii.

 

Amplasat intr-o cladire construita in 2007 cu arhitectura si decorul tipic perioadei interbelice, Restaurantul Mirador se intinde pe 3 nivele ale cladirii.

Dupa ce ati urcat din salonul parterului – Salonul nefumatorilor – catre primul etaj pe treptele din granit brazilian, va aflati in Salonul principal, special gandit si amenajat in nuante calde cu lemn, marmura si stucco veneziano, pentru evenimentele speciale, deosebite.

Cele 5 oglinzi mari cu rama sculptata dau o profunzime aparte spatiului si ii confera acestuia un plus de eleganta impletindu-se armonios cu marmura si granitul ringului de dans dar si cu lemnul parchetului din zona meselor.

Iar seara, cand incepe distractia, de deasupra barului de la etaj, prin valurile de fum de scena, razbate puternica lumina multicolora a sistemului de lumini inteligente intrerupta periodic de lasere si stroboscop.

 

Vara deschidem si terasa acoperita unde va asteptam in serile toride sa va desfatati cu produsele noastre specifice acestui anotimp. Acum puteti degusta profiterolul sau limonada cu menta.

 

Restaurant Mirador este o locatie incantatoare, un adevarat loc de intalniri, unde prietenii se aduna inca din timpul zilei, zona unde au loc discutii intre parteneri de afaceri, punctul in care gasiti cupluri care dineaza dar si indragostitii noptii care-si prelungesc serile cu un pahar de vin sau cu un cocktail special.

Lista de bauturi contine o colectie de vinuri alese din crame romanesti si cocktailuri speciale alcoolice sau nu.

 

Wi-Fi gratuit.

 

Pana ne vom (re)vedea nu uitati sa ne trimiteti un mare “like” pe pagina noastra de Facebook.

 

Pe curand la Mirador!

.