Restaurant Restaurant Mirador

Imbinarea modernului cu bunul gust clasic se ragaseste din plin la restaurantul Mirador.
Cu spatii largi, deschise, o terasa ampla si cu o cromatica eleganta, cladirea reprezinta o oaza a linistii si elegantei ce formeaza contextul perfect al unei seri linistite de vara, unei onomastici reusite, unui botez promitator sau unei nunti de vis.

 

Terasa, desi aflata in imediata vecinatate a unei mari artere a capitalei, este imprejmuita cu un gard viu ce separa discret spatiul amenajat de agitatia orasului iar barul exterior va oferi cu siguranta aerul de vacanta celor ce il cauta.

 

Parterul  gazduieste un spatiu amenajat pentru cei nefumatori ce continua tema generala a cladirii dar cu dotari extrem de moderne si actuale ( aer conditionat de capacitate mare, televizoare cu plasma, Wi-Fi ).

 

La primul etaj se afla salonul mare, cu o capacitate de aproximativ 140 de persoane asezate la mese rotunde, show cu lumini inteligente, lasere, stroboscoape si masina de fum, aerisire, aer conditionat, fiind perfect echipat si amenajat pentru a crea toate premisele unei nunti de basm.

 

Pentru petrecerile mai mici si persoanele mai private, exista si 2 separeuri de pana la 25 de persoane, decorat in asa maniera sa evoce o atmosfera mai relaxata.
.